Profesjonell maler i Oslo og akershus

SMARTMALER BYGG AS

Hvorfor velge oss?

Hos oss er vi svært opptatt av at hvert prosjekt skal følge de retningslinjer og frister som er presisert i forkant. Vi garanterer at alle håndverkere kommer til avtalt tid, og at prosjektet blir ferdigstillt i følge fremdriftsplanen. Vi har lagt stor vekt på å ansette erfarne, pålitelige håndverkere – folk som legger sin stolthet i jobben de gjør

GODE KUNDEUTTALELSER

Med vår firmastruktur, interne rutiner og arbeidsflyt klarer vi å følge opp kundene våre på en tilfredsstillende måte. Vi er svært opptatte av fornøyde kunder, som gjerne vil anbefale oss videre til venner og bekjente. Vi strekker oss langt for å yte god kundeservice og vi er opptatte av tett dialog med kunde gjennom hele prosjektet . Klikk under for å se våre kommentarer.

VI HAR 10 ÅRS ERFARING I MALERFAGET

MALERARBEID

TAPETSERING

FASADEVASK

GULVLEGGING

GULVBELEGG

REHABILITERING

OM OSS

Med 10 år på vår kappe, kan vi i Smartmaler Bygg as garantere deg et godt sluttresultat. Lang erfaring sammensatt med yrkesstoltet – gir deg som kunde den nødvendige trygghet. Store som små prosjekter blir ivaretatt på beste mulige måte. Vi garanterer et stykke arbeid som viser nøyaktighet og høy faglig kompetanse. Vi tar på oss oppdrag i hele Oslo og Akershus. Firmaet består i dag av 14 ansatte.  Vi samarbeider med ulike entreprenører og setter seriøsitet og punktlighet høy.

VÅRE PROSJEKTER

I galleriet finner du en rekke av våre prosjekter.

START DITT PROSJEKT I DAG!

BefaRING OG KONTRAKT

Vi kommer gjerne på en gratis befaring og gir deg som kunde et godt tilbud. Vi er flinke til å se gode løsninger i ethvert prosjekt.

Arbeidet utføres

Arbeidet utføres etter kundens ønsker sammen med våre anbefalninger. Vi garanterer et stykke arbeid som viser nøyaktighet og høy faglig kompetanse. 

}

Til avtalt tid

Vi leverer vårt arbeid til avtalt tid. Vi er opptatte av kvalitet og punktlighet , og sørger for at dette blir overholdt. Vårt mål er alltid fornøyde kunder, som gjerne anbefaler oss til andre.

KONTAKT

40089707

Adresse

Tveitenveien 32, 0666 Oslo

Email

rama@smartmalerbygg.no

Åpningstider

Hverdager: 07-17
Lørdag : 09-16

 

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]